Pronađite pravo mesto za sve stvari u kupatilu

Uređenje kupatila ponekad nije jednostavno i treba dosta razmišljanja, uklapanja i konsultacija dok se u mali prostor smesti sve što je neophodno.

Za kadu ili tuš-kabinu, lavabo, WC šolju, mašinu i ostale krupne stvari uvek se nađe dobro rešenje. Međutim, problemi nastaju kada dođe vreme da se u kupatilo smeste sitnice kojih, po nekom nepisanom pravilu, ima najviše, iako je ovo najmanja prostorija u stanu.

Poznato je da ženama sve treba, počevši od kozmetike, kupki i losiona, pribora za kosu i nokte, preko čitave kolekcije sredstava za čišćenje, a sve to zauzima mnogo prostora, čak i u većim kupatilima. Tu su još i svima neophodni peškiri za ruke, lice i za kupanje, pa peškiri za goste, a ako u stanu ima dece, treba smestiti i njihove stvarčice. Teško je i nabrojati sve ono što treba da se nađe u kupatilu i što uvek mora da bude na dohvat ruke.

Šta se onda dešava? Koliko god se trudili da sve te sitnice sređujemo i stavljamo na mesto, uvek se u žurbi dogodi da se opet nagomilaju i deluju nepregledno.

Pronašli smo neke dobre ideje za stvaranje reda i preglednosti u kupatilu. Kada pogledate fotografije, shvatićete da nije teško napraviti ova rešenja, a najbolje od svega je što ne morate da potrošite mnogo novca na uređivanje.

U stvari, možda već sve ovo imate u kući. Osvrnite se i pretražite svoje zaboravljene stvari. Moguće je da se negde krije neka lepa korpica, stare merdevine, zanimljive zavese ili police koje možete da ofarbate i ukrasite…

Zaista postoji mnogo načina da od starih ili jeftinih stvari napravite jedinstvene detalje za kupatilo koji će vam biti od velike koristi u čuvanju neophodnih sitnica.

Izvor: Amazing Interior Design