Časopis Moj stan o 3A dizajnu

Dobre preporuke o kvalitetnom i odgovornom radu brzo se šire i privlače pažnju. Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je u časopisu Moj stan objavljen tekst o 3A dizajnu.

Urednicima časopisa Moj stan dopao se naš rad

Izabrali su fotografije nekih projekata, tvrdeći da sa punim pravom zaslužuju da se nađu na stranicama koje će videti veliki broj čitalaca.

Naslov članka nosi naziv Priča koja se piše dizajnom, idejama i nameštajem po meri. Prenosimo vam i jedan deo teksta:

Studio 3A dizajn bavi se projektovanjem, dizajnom, izradom nameštaja po meri, kuhinja po meri i opremanjem poslovnog prostora već dugi niz godina. Radeći na različitim projektima, uz visoki profesionalizam i izuzetan nivo stručnosti, ovaj studio daje originalan pečat svakom ambijentu koji potpisuje.

Vlasnica Aleksandra Jovanović smatra da životni prostor svojih klijenata vidi drugačije. Za nju je to mesto udobnosti i opuštanja, prostor za druženja i slavlja ili mirno utočište.

Glavni cilj ovog studija je zadovoljstvo kllijenata i kvalitet proizvoda. Zato ne postoje mali i veliki zadaci, već se pažnja posvećuje svakom detalju koje pažljivo uklapaju u celinu…”

Trudićemo se da opravdamo ove reči. Da i dalje dajemo sve od sebe, jer naši klijenti zaslužuju prostor po meri i želji. Mi smo tu da stvorimo ono što su osmislili.