Dnevne sobe sa interesantnim policama

Da li želite da vaša moderno opremljena dnevna soba ima nameštaj dizajniran po vašoj želji? Ali da pritom bude i funkcionalan. Predlažemo da posebnu pažnju posvetite izboru polica.

Pronašli smo za vas neke ideje za police u dnevnoj sobi.

Možda ćete poželeti da u svojoj dnevnoj sobi imate nešto slično. Mi smo tu da ostvarimo ono što ste zamislili, da vam pomognemo u izboru i osvežimo vaš dnevni boravak.

Pažljivo uklopljeni detalji, boje i materijali daju posebnu draž dnevnom boravku i osvežavaju prostor. Razmislite o svojim potrebama, o tome šta biste želeli da držite na policama. Da li su to knjige, fotografije ili posebno odabrani predmeti koji su vam dragi ili na neki način vredni.

Dobar izbor boja može biti pravo osveženje.

Može ih biti više, sve zavisi od vašeg stila, ali i od izgleda ostalih delova dnevne sobe.

Bez obzira na to da li je vaša odluka da se polica prostire čitavim zidom, ili biste želeli da zauzima samo jedan njegov deo, trebalo bi da sve dobro osmislite. Jer će se nalaziti u prostoriji u kojoj vi, ali i vaši prijatelji i ukućani provodite najveći deo dana.

Uz savete stručnjaka prilikom odabira i kombinacije materijala, postići ćete poseban efekat i dobiti zaista jedinstvenu policu.