Dnevne sobe

Sve je važno na prvi pogled. I na drugi. Detalji, boje, materijali, dizajn, raspored. Atmosfera u dnevnoj sobi dočarava ono što ukućani ne mogu odmah da kažu o sebi.

Za samo nekoliko minuta gosti mogu da saznaju nešto više o načinu života domaćina. Da upoznaju njihova interesovanja i navike. To je jedan način komunikacije. Ne mora sve da se kaže. Može nešto i da se pokaže.

Stvaranje ideja i plana za uređenje dnevne sobe je kao pisanje priče o svakodnevici.

Na prvom mestu nameštaj po meri i dizajn treba prilagoditi navikama ukućana. U dnevnoj sobi se odvija veliki deo njihovog dana. Međutim, i gosti su veoma važni. Oni će pamtiti dobru energiju u domu i poželeće ponovo da dođu.

Tim 3A dizajna učiniće sve da Vaša dnevna soba ulepša porodične trenutke. Da Vas njena udobnost opusti kada ste sami, ali i da se gosti osećaju prijatno.

Postoji veliki izbor modela, boja i kombinacija za uređenje dnevne sobe. Međutim, samo Vi možete pronaći ono što podseća na želje i interesovanja Vaše porodice. Ideje koje dobijete možemo realizovati i učiniti da dnevna soba bude Vaš izvor energije i zadovoljstva.

Razmislite na koji način biste predsatvili sebe i svoju porodicu. Osmislite boje, materijale, dizajn nameštaja, raspored. Mi ćemo se potruditi da Vašu zamisao pretvorimo u stvarnost.

Naravno, tu smo i da uputimo koristan savet o uređenju. Jer najbolje priče nastaju kroz razgovore sa prijateljima i ljudima koji Vam žele dobro.

KOJA JE VAŠA PRIČA?