Dobro došli u kućicu za snove!

Nedavno smo učestvovali u opremanju jednog po mnogo čemu posebnog enterijera.

Onog koji nas je podsetio na to da svako treba u životnom prostoru da izrazi svoju kreativnost i energiju.

Ostvarili smo drugačije ideje u izradi nameštaja po meri, ali postigli isti cilj: kvalitet, funkcionalnost i zadovoljstvo ukućana.

Zbog toga ćemo u ovaj dom sada ući na neobičan način – kroz prozor dečje sobe, kao vile i vilenjaci.


Samo da budemo pažljivi, da ne oborimo neki detalj sa radnog stola koji je naših ruku delo. Rađen je po meri i navikama odličnih učenika. Onih koji slobodno vreme često koriste za čitanje pa im je potrebna i polica za knjige po meri, usklađena sa radnim stolom.

Možda bismo se duže zadržali za radnim stolom, ali želimo da vam u drugom delu sobe pokažemo jednu kuću.

Dobro ste pročitali. Napravili smo kuću po meri. U njoj žive svi snovi jednog detinjstva.

Svakog dana je sve veća. Ali to ne može da se vidi običnim okom odrasle osobe. Veličinu ove kućice za snove može da vidi samo onaj ko i dalje čuva dete u sebi. Pokušajte da ga povremeno probudite. Predivan je osećaj.

Ugradni plakar za dečju sobu u potpunosti je usklađen sa prostorijom.

Klijentima je funkcionalnost bila na prvom mestu, ali i želja da se za dečji krevet i kućicu za snove pronađe najbolje rešenje. Uspeli smo u ovoj nameri, a najbolja potvrda za to je radost u dečjim očima koju smo videli.

Ne zaboravite da smo u ovaj stan ušli kroz prozor dečje sobe.

Još uvek nismo završili predstavljanje. Šta smo još napravili?

Iz naše radionice izašao je sivi plakar sa cipelarom koji se nalazi u hodniku. Osmišljen tako da ga svako može poželeti i uklopiti u svoj dom. Praktičan, univerzalan i jednostavan. Onaj zbog koga se sada mnogi pitaju: “Zašto ovo nismo izabrali za naš hodnik?”

Tu je još jedan plakar. Napravljen za ulazni deo stana. Da svojom jedinstvenošću oduševi svakoga ko uđe u ovaj prostor. Rustična vrata u boji korala sa zlatnim školjkicama nagoveštavaju da se u ovom domu može očekivati nešto nesvakidašnje. Nešto što oduševljava male i velike. Nešto poput kućice za snove.

Da li Vam se dopada ovaj prostor?