San jedne balerine – elegancija življenja

Kada neko ima jasnu sliku nečega što želi, ostaje samo da sačeka trenutak ostvarenja.

Bilo je veliko zadovoljstvo sarađivati sa klijentkinjom koja je svoje baletske snove pretočila i u životni prostor. Nama je bila poverena izrada nameštaja na osnovu dizajna koji smo dobili od arhitekte.

Senzibilitet umetničke duše sreće se na prvom koraku. Igra svetlosti, prostranosti, pažljivo biranih boja i materijala stvorila je u ovom stanu jednu novu kompoziciju.

Izrada nameštaja za ovaj stan predstavljala nam je pravo zadovoljstvo.

Sve ne bi bilo tako posebno da elegancija prostora nije usklađena sa praktičnošću.

Prostrana kuhinja sa funkcionalnim šankom stvorena je za okupljanje prijatelja i dragih ljudi i za duge prijatne razgovore.

Dnevni boravak oduše udobnošću i jedinstvenošću. Posebni detalji oplemenjuju ovaj prostor pa se stiče utisak pozorišnog ambijenta.

Spavaća soba je puna svetlosti koju pojačava bela boja i veliko ogledalo na ugradnom plakaru. Bez suvišnih detalja, sa umirujućim pastelnim tonovima, ova prostorija poziva na mir i na opuštanje.

Baš kao što u vrhunskoj predstavi nema suvišne scenografije i u ovom enterijeru je sve usklađeno sa potrebama gostiju i ukućana.

Potrudili smo se da od životnog prostora o kome je maštala jedna balerina stvorimo novu pozornicu na kojoj će od sada svaki dan biti pravo umetničko delo.