Svaki detalj je važan

Uređenje svakog doma je drugačije. Nije važno da li to radimo prvi ili dvadeset i prvi put i da li naši klijenti imaju iskustva u opremanju sopstvenog enterijera.

Takođe je nebitno da li smo već radili sličan nameštaj po meri i želji klijenata.
Čak i ako je raspored prostorija u nekim stanovima isti, verujte nam – postoji velika razlika u energiji koju životni prostor nosi.

Do sada nam se nije desilo da u toku rada ili razgovora pomešamo enterijere. Ili da pomislimo da smo negde uradili nešto što nismo. Otkrićemo Vam tajnu – to je zbog detalja.

Kad posao počne, sve deluje slično. Uzimanje mere, idejno rešenje, izbor materijala, izrada nameštaja, isporuka i montiranje.
Tako se čini onome ko gleda sa strane. Mi vidimo veliku razliku između projekata koje radimo.

Još jedan mladi bračni par sada uživa u domu koji izgleda baš kako su zamišljali. Zadovoljni smo što smo učestvovali u ostvarivanju njihovih ideja.

Ovaj životni prostor zaista je poseban i verujemo da uvek izazove oduševljenje.  

 

Naši klijenti želeli su praktičnu i jedinstvenu kuhinju.

Umesto trpezarijskog stola opredelili su se za takozvano ostrvo. Rađeno je od furniranog medijapana američkog oraha, dok su frontovi od farbanog medijapana u visokom sjaju.

Ovakvo rešenje je idealno za moderne parove koji nemaju mnogo vremena za tradicionalno okupljanje oko trpezarijskog stola. S obzirom na to da je ostrvo u nivou radne ploče, često se može koristiti i kao dodatna površina u kuhinji.

Kada je radna ploča u pitanju, posebno bismo istakli da je izrađena od KERROCK-a, kompozitnog materijal koji dozvoljava izvođenje najrazličitijih oblika. Velika prednost ovog materijala je što je antibakterijski, dobro podnosi sva mehanička oštećenja i može se reparirati bez vidljivih tragova. 

Sudopera je u ovoj kuhinji izlivena sa radnom pločom i oceđivačem, što doprinosi ne samo estetici, već i praktičnosti. 

Naši klijenti želeli su ugradni plakar u hodniku. Pošto su odlučili da svom domu daju poseban pečat, umesto ogledala koja su neki standard, na kliznim vratima ugradnih plakara nalaze se njihove omiljene slike Klimita.

Slika u visokoj rezoluciji štamana je na foliji i zatim zalepljena na staklo.

Izrada ovakvog plakara ne oduzima više vremena, samo je važno da slika bude u odgovarajućoj rezoluciji.

Na kraju je sve u ovom stanu ispalo baš kako su klijenti i zamišljali. Što se nas tiče, najveća nagrada je kada na licima ukućana vidimo zadovoljstvo.