Kuhinje po meri – kvalitet i ekskluzivnost

Kuhinje po meri – savremeno dizajnirane i funkcionalne kuhinje.

Kuhinja je najvažniji prostor u svakom domu i zato treba da bude napravljena i uređena po Vašoj želji i meri. Njen dizajn i izgled pozitivno utiču na raspoloženje i daju energiju za dan koji Vas očekuje. Dobra organizacija kuhinjskih elemenata život čini lakšim i može biti od velike koristi kada žurite na posao. Nekada je kuhinja mesto okupljanja porodice i prijatelja, u njoj se vode važni razgovori i zato treba biti opuštajuća i prijatna. 3A dizajn za Vas izrađuje kuhinje po meri. Pomažemo Vam da u isto vreme imate savremeno dizajniranu i funkcionalnu kuhinju.

Kuhinje po meri – kvalitet i ekskluzivnost

Brendovi koje koristimo u izradi kuhinja po meri garantuju kvalitet i ekskluzivnost.

3A dizajn - nameštaj po meri - kuhinje po meri 3A dizajn - nameštaj po meri - kuhinje po meri 3A dizajn - nameštaj po meri - kuhinje po meri

Materijali koje koristimo

Materijali koje koristimo za izradu nameštaja visokog su kvaliteta i modernog dizajna. Pored široko rasprostranjene iverice u enterijeru, naša specijalnost je medijapan farban poliuretanskim bojama, puno drvo, furnirani medijapan. Kombinacijom raznih vrsta stakala i štampanim folijama Vašem enterijeru možete dati ton modernog dizajna.

Koristimo isključivo proizvode poznatih svetskih kuća kao što su: EGGER, KAINDL, FUNDERMAX, FALCO itd.

Jedna od novina u upotrebi različitih materijala je i KERROCK. Moderan materijal, kojeg nazivaju još i “veštačkim kamenom”. Trajan je, otporan na habanje i ogrebotine. Kerrock se stapa sa svakim objektom i prostorijom u njemu.

Kao kompozitni materijal namenjen je zahtevnim korisnicima. Kroz široku lepezu boja i dimenzija može se preobraziti u najinovativnije oblike. Kerrock je poznat po svojoj univerzalnosti. Svojom izvrsnošću blista na svakom objektu i u svakoj njegovoj prostoriji.