Idealna kombinacija materijala, dizajna i jasnih želja

Da li verujete u onu priču da se želja koju čuvate dovoljno dugo sigurno ostvaruje? Važno je samo da želite jako.

Mi verujemo da je ovo tačno, jer se bavimo poslom koji ispunjava želje. Dodali bismo i da je dobro da želja bude jasna, bar kad je u pitanju uređenje doma i izrada nameštaja po meri.

Kada klijenti dođu u naš salon sa jasnom želljom i konkretnim idejama, možemo brže i lakše da ostvarimo ono što su zamislili. Naravno, nije teško ni kada se neko dvoumi. Mi smo uvek tu da rešimo nedoumice i olakšamo donošenje odluke.

Nedavno smo završili uređenje doma za mladi bračni par koji je od samog starta znao šta želi i u kakvom domu će živeti.

Izuzetno smo zadovoljni rezultatima ove saradnje, a to se može i osetiti u prostoru u kome je svaki detalj u stvari jedna ostvarena želja.

Pogledajte fotografije prostora za koji je tim 3A dizajna radio nameštaj po meri.

Kuhinja po meri je urađena u kombinaciji medijapan u visokom sjaju sa furniranim medijapanom orah saten. Rustičnost oraha je kontrast belom i sjajnom medijapanu, pa nije dovoljan samo jedan pogled na ovu jedinstvenu kuhinju. Svako poželi da ovde uživa i provodi vreme.

Trpezarijski sto rađen je po meri od furniranog medijapana u boji američkog oraha sa gerovanom ivicom i nogama od prohroma.

Teško je odrediti šta je u ovom stanu centralno mesto. Svako bi izabrao nešto po svojim afinitetima. Nekome se dopada izuzetna kuhinja sa funkcionalno osmišljenim delom pored prozora, za uživanje i obedovanje. Neko bira trpezrijski sto koji okuplja porodicu.

Međutim, ovde ima još elemenata i detalja koji ostavljaju bez daha. Kako bi bilo da pogledate biblioteku od univera u boji oraha? Savršeno je uklopljena sa kliznim plakarom u kombinaciji medijapana u visokom sjaju sa furniranim medijapanom američki orah.

Plakari u hodniku rađeni su od univera, a ručice od furnira američki orah.

Kada pomislite da u ovom stanu nema više prijatnih iznenađenja, videćete i ugradni plakar u spavaćoj sobi kakav do sada sigurno niste ni zamišljali.

Uživamo u ostvarivanju želja i u posmatranju fotografija naših uspešnih projekata.  Uvek možemo više i bolje kada nam klijenti ukažu poverenje.