Susret modernog i praktičnog

Izrada nameštaja po meri počinje kada sa klijentima pređemo neke vrlo važne korake. To radimo zajedno, jer tako dolazimo do najboljeg rešenja.

Svojim životnim prostorom ukućani treba da budu zadovoljni u narednim godinama i decenijama. Što se nas tiče, kada znamo da neko zaista uživa u enterijeru koji smo opremili, ne treba nam veća motivacija da i dalje radimo dobro.

U stvari, postoji jedan korak u uređenju doma kome možda mi ne učestvujemo. To je stvaranje ideje.

Klijenti kod nas dođu sa idejom za svoj dom i nameštaj po meri. Mi to postavimo kao temelj onoga što ćemo raditi i dalje predlažemo najbolja rešenja za realizaciju.

Na taj način smo u stanu koji možete videti u galeriji ostvarili susret o kome mnogi sanjaju.

To je onaj momenat kada se sretnu praktičan i moderan nameštaj po meri. 

 

Za prostranu kuhinju po meri izabrani su tamniji frontovi od univera u kombinaciji sa standardnom radnom pločom. Gornji frontovi rađeni su od aluminijumskog rama u koji je postavljeno belo staklo.

Komoda i police u dnevnoj sobi izrađene su od medijapana u visokom sjaju, bez ručica.
Poseban utisak u enterijeru ostavlja šank ili tzv. ostrvo u kuhinji. Ne samo da deluje moderno, već ima izuzetno praktičnu namenu kako u svakodnevnom životu ukućana, tako i u posebnim prilikama.

Za spavaću sobu izabrano je uvek praktično rešenje – ugradni plakar u skladu sa tonovima prostorije i noćni stočići izrađeni od univera.

Kupatilski elementi posebo su interesantni, a urađeni su u kombinaciji medijapana i ogledala.

Ako Vam je u uređenju doma podjednako važno da nameštaj po meri bude moderan i praktičan, onda dođite sa idejom. Onom početnom. Zatim ćemo zajedno doći do najboljeg rešenja za Vaš životni prostor.