Namestaj po meri Beograd

Namestaj po meri – na pravom ste mestu!

3A Dizajn projektuje, dizajnira i kreira namestaj po meri.  Kvalitet proizvoda i zadovoljstvo klijenata naši su najvažniji ciljevi. Neprestano se usavršavamo, jer Vaš prostor vidimo drugačije! Za nas je to mesto udobnosti i opuštanja, prostor za druženja i slavlja ili mirno utočište. Sarađivaćemo sa Vama prilikom osmišljavanja, izrade nameštaja i same adaptacije prostora, jer je prava privilegija učestvovati u uređivanju jednog dela Vašeg života.

Klizni i ugradni plakari po meri

Uz ove plakare u stanu neki problemi jednostavno – nestanu! Klizni i ugradni plakari čine Vaš život lakšim, komfornijim, organizovanijim i neizostavni su deo savremeno opremljenog doma. Prostor u svom stanu možete maksimalno iskoristiti, jer ugradne plakare radimo od zida do zida i od poda do plafona. Svaki milimetar biće iskorišćen i svaka sitnica biće na svom mestu.

3a dizajn - namestaj po meri - ugradni plakari 3a dizajn - namestaj po meri - ugradni plakari 3a dizajn - namestaj po meri - ugradni plakari

Dnevne, spavaće i dečije sobe po meri

Izgled dnevne sobe ponekad ljudima dočarava ono što im ne možete odmah reći o sebi. To je kao pisanje priče o ukućanima, ali ne rečima, već dizajnom, idejama i nameštajem po meri. Dnevnu sobu treba prilagoditi svim ukućanima, jer tu se odvija veći deo njihovog dana, ali i gostima, koji će pamtiti udobnost i prijatnu atmosferu Vašeg doma. Za samo nekoliko minuta gosti mogu da upoznaju stil i način života domaćina. Potrebna Vam je spavaća soba po meri – ona u kojoj mirno spavate i budite se puni pozitivne energije. Moguće je spavati u prostoru o kakvom ste do sada samo sanjali! Osmislite detalje, prilagodite nameštaj, boje i raspored svom načinu života, jer sve utiče na kvalitet sna i na raspoloženje.

3A dizajn - nameštaj po meri - dnevne sobe 3A dizajn - nameštaj po meri - dnevne sobedecije-spavace-sobe

Kuhinje po meri

Kuhinja je najvažniji prostor u svakom domu i zato treba da bude napravljena i uređena po Vašoj želji i meri. Njen dizajn i izgled pozitivno utiču na raspoloženje i daju energiju za dan koji Vas očekuje. Dobra organizacija kuhinjskih elemenata život čini lakšim i može biti od velike koristi kada žurite na posao. Nekada je kuhinja mesto okupljanja porodice i prijatelja, u njoj se vode važni razgovori i zato treba biti opuštajuća i prijatna.

3A dizajn - nameštaj po meri - kuhinje po meri 3A dizajn - nameštaj po meri - kuhinje po meri 3A dizajn - nameštaj po meri - kuhinje po meri