Uvek aktuelna crno-bela kombinacija

Postoje kombinacije koje su uvek dobar izbor za uređenje enterijera.

Jedna od njih svakako je crno-bela. Moglo bi se reći da sa ovom kombinacijom nema greške. Svaki prostor u kome dominiraju crna i bela izgleda efektno i odaje utisak komfora i prostranosti. Tko je bilo i u još jednom projektu koji smo uspešno realizovali.

Naši klijenti, mladi bračni par iz Beograda, odlučili su da njihov stan bude upravo u crno-beloj kombinaciji. Prilikom konsultacija smo shvatili da je ovo odlična odluka.

Nameštaj po meri za ovaj stan osmišljavan je pažljivo. Posvetili smo se svakom detalju.

Kako su nam rekli, najbitnije im je da sve bude jednostavno, moderno i funkcionalno.

Da bi nam olakšali posao, došli su sa slikom tepiha po kojoj su želeli da uradimo jedan deo kuhinje. Ovo je zaista za nas bilo interesantno, jer je dokaz da samo jedan detalj može dati inspiraciju i dobru deju za uređenje prostora.

Potrudili smo se da na najbolji mogući način ostvarimo želje naših klijenata.

Za zidove kuhinje po meri iskoristili smo dezen sa tepiha.

Pored toga što nas je inspirisala crno-bela kombinacija, dobili smo i nove ideje, jer je glavni motiv na tepihu bila kafa. Ona je zaista inspirativna i pre svega vezuje se za dom i gostoprimstvo.

Interesantne šoljice kafe i natpisi različitih fontova daju odličan efekat i osvežavaju prostor, bez obzira na to što su takođe rađeni u crno-beloj kombinaciji.

Dnevna soba već na prvi pogled deluje udobno i pregledno. Svaki komad nameštaja pronašao je svoje mesto, bez suvišnih detalja. Idealan prostor za odmor od gužve, užurbanosti i opterećenosti koja je neizostavni deo svakog radnog dana.

Zadovoljni smo rezultatima naših radova.

Stvorili smo za ove mlade ljude pravu oazu mira i opuštanja. Sada im je potrebno dovoljno slobodnog vremena koje će provoditi u svom stanu i neka dobra muzika, da uživanje bude kompletno.