Ostali radovi

Prilikom uređivanja životnog ili poslovnog prostora bitno je da svaki kutak bude iskorišćen. Da nameštaj po meri bude dobro uklopljen u celinu koju ste zamislili.

Kada sarađujete sa kreativnim i iskusnim timom koji razume Vaše ideje, za interesantne i funkcionalne detalje uvek ima dovoljno mesta.

Tim 3A dizajna pobrinuće se da sve bude urađeno po meri i kako ste zamislili. U svakoj Vašoj ideji i zahtevu vidimo novi izazov. Savladavamo prostor i dajemo mu novi oblik – funkcionalan i prilagođen navikama onih koji u njemu žive.

U našoj galeriji možete videti fotografije detalja koje su klijenti želeli, ali nisu znali da li je moguće to izvesti.
Mi smo im dokazali da konačno rešenje može izgledati bolje od njihove prve zamisli.

Nakon brojnih projekata koje smo uradili, možemo da sagledamo funkcionalnost prostora na prvi pogled. Sve je rezultat dobrog dizajna, kvalitetnih materijala i jasne želje naših klijenata.

Iskoristite svaki deo prostorije u domu. Pitajte nas za savet ili predlog. Rado ćemo Vam pomoći kada imate dilemu.

Naš cilj je da uređivanje stana bude rasterećujuće. Razmislite da li želite na primer krevet po svojoj meri, komodu nestandardnih dimenzija, police za kupatilo koje odgovaraju samo Vama.

Dozvolite nam i da damo predloge. Možda neki deo prostora u kome živite može da se iskoristi za odlaganje stvari, za rad ili za dečju igru.

 

SVAKI DETALJ JE VAŽAN