Prijatan radni prostor u stanu

Svakome je potreban poseban radni prostor u domu. Bez obzira na to da li posao obavlja od kuće ili ga koristi za učenje, čitanje, plaćanje računa, pisanje ili razonodu.

Koliki god da je stan u kome živite, uvek možete pronaći kutak koji će biti vaša mini-kancelarija. Dovoljno je samo da upotrebite malo mašte i kreativnosti. Pogledajte galeriju fotografija koju smo izabrali, a tu su i neki bitni saveti za uređenje radnog prostora u domu.

Udobnost je najbitnija kada pravite planove za uređenje kancelarije u svom stanu.

Ovde ćete provoditi i po nekoliko sati dnevno. Neudobne fotelje ili nepravilno postavljen nameštaj nisu dobri za zdravlje i narušavaju koncentraciju.

Radni prostor treba da bude funkcionalan, da se u njemu nađe sve što je potrebno za efikasan, kvalitetan rad i dobru organizaciju.

Prilagodite okruženje svojim radnim navikama i prirodi svog posla.

Razmislite o predmetima koji su vam najčešće potrebni i držite ih na dostupnim mestima. One koje ređe koristite dobro organizujte i složite, da uvek znate gde su i da ne gubite vreme kada vam zatrebaju.

Ne zaboravite detalje i boje koje vas inspirišu.

Razmišljajte o njima, birajte ih sa posebnom pažnjom. Oni će vaš radni prostor učiniti jedinstvenim i svaki posao pretvoriti u pravo malo zadovoljstvo.