Dodatna oprema

3A dizajn – LED rasveta (Light-emitting diode)LED rasveta (Light-emitting diode) je sve više zastupljena u enterijeru, što zbog svoje ekonomičnosti i dugog životnog veka, to i zbog svog ekološkog sastava. Ne sadrži štetne materije poput žive i olova.

Led trake su idealno rešenje za osvetljenje Vašeg prostora koje u isto vreme štedi novac i energiju. Laka primena i efektan detalj u Vašoj kuhinji, plakaru, dnevnoj sobi, kancelariji…

3A dizajn - Dodatna opremaDodatna oprema koja se koristi pri izradi kuhinja služi da obezbedi jednostavno i funkcionalno korišćenje elemenata kuhinje. Dobro organizovana kuhinja pripremu hrane može pretvoriti u užitak.

Možete iskoristiti prednosti savremenih proizvoda i napraviti kuhinju sa sistemima za lagano zatvaranje, napraviti dobru organizaciju fioka ili ugraditi efikasan PUSH sistem koji vam omogućava da jednostavnim dodirom fronta otvorite vrata ili fioku.

Svaki kvalitetan ugradni plakar podrazumeva savršeno nečujan a veoma izdržljiv sistem šina za vrata.

Da biste dobili dobro organizovanu unutrašnjost plakara ugrađujemo sledeću opremu: lifter za garderobu, razne držače kravata i pantalona, mehanizme za cipele, fioke sa pregradama.

Pri izradi elemenata kuhinje koristimo proizvode svih najpoznatijih svetskih proizvođača okova kao što su BLUM, GRASS, HAFELE, HETTICH, FGV, LAGUNA, BLANCO.