Kvalitet na prvom mestu

Svako želi da u domu pronađe mir i sigurnost. Da stvori utočište i kutak za obnavljanje energije.
Tu posebnu toplinu doma neko oseti nakon useljenja i prilagođavanja. Ali naši klijenti su je doneli odmah, čak i pre početka uređenja.

Izabrali su sigurnu varijantu – kvalitet i pouzdanost. Naš nameštaj po meri i usluge ugradnje kombinovali su sa Ikea nameštajem. Ni u jednom slučaju nisu mogli da pogreše. Zato u ovom domu vladaju sigurnost i dobra energija.

Kuhinja po meri usklađena je sa trpezarijskim delom i životnim navikama ukućana.

Elementi su rađeni od medijapana, najkvalitetnijeg materijala za izradu nameštaja. Radnu ploču za kuhinju naši klijenti izabrali su u Ikei i odlično se uklopila sa elementima iz naše radionice.

Ovo je bilo novo i lepo iskustvo u radu. Zaključili smo da je naš nameštaj po meri moguće prilagoditi i kombinovati sa nameštajem drugih proizvođača. Međutim, uvek smo tu da istaknemo kvalitet i da klijentima na vreme predočimo probleme koji mogu da nastanu ukoliko se ne poštujemo visoke standarde u izradi nameštaja.

Za ovaj stan radili smo i police po meri u dnevnom boravku.

Zapravo, tim 3A dizajna bio je zadužen za izradu fioka i polica od medijapana, a nosači su izabrani u Ikei.

Pogledajte fotografije ovog udobnog i moderno opremljenog dnevnog boravka. Osmislite svoju kombinaciju nameštaja i materijala i pozovite nas. Reći ćemo Vam da li je to pravi izbor ili možemo da predložimo nešto kvalitetnije i praktičnije.