Spavaće sobe

Spavaća soba je mesto gde se jedan dan završava i počinje novi. To je kutak u kome se smirujete, obnavljate energiju, odmarate od svakodnevnih obaveza i uživate na svoj način. Zato treba da bude opremljena kako Vi želite.

Važno je gde zaspite i gde se budite. Da li ležite na udobnom krevetu po meri i spuštate knjigu na noćni stočić koji ste sami osmislili. Da li gledate ugradni plakar u omiljenoj boji i sklapate posteljinu gde mislite da je najbolje. Sve je važno, jer to su Vaši mali ostvareni snovi krojeni po navikama. U njima pronalazite zadovoljstvo.

Spavajte mirno i budite se puni pozitivne energije u spavaćoj sobi po meri. Upravo takve 3A dizajn projektuje i pravi za Vas. Jer moguće je spavati u prostoru o kakvom ste do sada sanjali!

Čuvajte svoju rutinu. Ona Vam pomaže da ostanete zdravi i svoji i da zaboravite svakodnevne probleme.

Neko pred spavanje voli da čita, sluša muziku, gleda televiziju. Neko ne propušta vežbanje. Važan je svaki trenutak večernjeg opuštanja i jutarnjeg buđenja.

Jedan od načina da Vaši mali rituali traju i da Vam daju energiju je da izaberete spavaću sobu po meri. Obezbedićete sebi miran san i energiju za novi dan.

Pažljivo osmislite detalje. Razmislite koja visina kreveta Vam odgovara, kakvo uzglavlje i dušek želite i gde biste da odlažete posteljinu. Prilagodite noćne stočiće svojim potrebama. Boje, raspored i materijale svom ukusu. Sve utiče na kvalitet sna i na raspoloženje. Pažljivo birajte mesto svog buđenja, uspavljivanja i stvaranja snova.

 

VAŠE MESTO ZA MIR I SNOVE