Lepota jednostavnosti – novi projekat u naselju Sun City

Ako ste čuli za izraz manje je više, onda Vam je jasno da smo sarađivali sa klijentima koji na prvo mesto stavljaju jednostavnost i minimalizam.

Projekat koji smo realizovali u beogradskom naselju Sun City bio je pravo malo iznenađenje za nas.

Priznajemo da neki klijenti u naš salon često dolaze sa idejom da u stanu imaju sve što su videli i nekada zamišljali u svom domu. Onda zajedno sa njima dođemo do nekog opitamlnog rešenja. Nađemo ravnotežu i na najbolji način iskoristimo mogućnosti prostora.

Međutim, sada smo imali situaciju da su klijenti želeli što manje elemenata. Čak su odbijali i ono što smo predlagali, a što nije bilo suvišno.

Držali su se svoje ideje i priznajemo da je bila odlična.

Kuhinja po meri je sa standaradnom radnom pločom urađena od medijapana. Klijenti nisu želeli previše kuhinjskih elemenata koji dosežu do plafona. Akcenat je stavljen na otvorene police koje su za njihov način života praktično rešenje.

TV komoda u dnevnoj sobi posebna je baš zbog toga što je jednostavna. Urađena je u kombinaciji medijapana i furniranog medijapana od oraha. Nema dodatnih polica i elemenata koji nekada vizuelno opterećuju prostor i stvaraju utisak prenatrpanosti. Sve je jasno, čisto i pregledno.

Ulazni deo stana urađen je u kombinaciji medijapana i iverice. Naravno, i ovde je na prvom mestu jednostavnost i praktičnost.

Naši klijenti su dobro razmislili pre donošenja konačne odluke o uređenju svog doma. Odbacili su sve što može da opterećuje prostor i što može da stvara dodatne obaveze.

U stvari, tajna životne radosti upravo je u jednostavnosti. I zato smo mi jednostavno zadovoljni ovim projektom, baš kao i ukućani koji sada uživaju u svom izboru.