Uređenje stana na Banovom brdu

Sveden i klasičan stil prilikom uređenja doma uvek je aktuelan. Sa zadovoljstvom smo učestvovali u opremanju stana koji je zamišljen kao klasičan i funkcionalan.
Za svoj stan na Banovom Brdu naši klijenti odlučili su da nameštaj po meri usklade sa svojim životnim navikama.

Izabrali su preglednu i modernu kuhinju sa svim neophodnim elementima.  Led osvetljenje i praktičan, ali moderan šank daju poseban pečat ovom delu stana. Čini se da svaki obrok ili okupljanje prijatelja deluju zabavnije i opuštenije.

Ovo je prostor koji uvek poziva na ponovna druženja.

Pažljivo uklopljeni kuhinjski elementi jasnih linija i svetlih boja pojačavaju utisak prostranosti i preglednosti.

Ugradni plakar u spavaćoj sobi ni ovde nije izostao, jer je njegova praktičnost nezamenjljiva. Posebno je interesantno veliko ogledalo dužinom čitavog plakara u koje vizuelno otvara prostor i obezbeđuje više svetlosti.

Za predsoblje su naši klijenti izabrali praktičnu komodu u beloj boji. Naravno, nema predsoblja bez ogledala i kukica za kapute i jakne. Ali i ovi elementi se takođe uklapaju u čitav ambijent – klasični su i funkcionalni.

Ideje za uređenje svih prostorija nekako su se same nizale. Nije bilo teško dati savet ili poslušati klijente, jer su jasno naglasili da žele životni prostor kojim će vladati funkcionalnost i sklad elemenata.