Porodični stan – prostor koji odiše udobnošću

Sve što su vlasnici ovog stana imali kao ideju kada su došli sa namerom da sarađujemo bio je jedan tepih. Tačnije – slika tepiha koji se sada nalazi u kuhinji. Želeli su da motiv koji im se dopada na tepihu bude inspiracija za uređenje čitavog prostora.

Predlozi i ideje nekako su počeli da se nižu. Klijenti su znali šta žele, a mi sm oznali šta je kvalitetno i funkcionalno.

Zaista smo uvek tu da predložimo bolje rešenje i da damo savet na osnovu ličnog iskustva ili iskustva predthodnih klijenata. Najvažnije nam je da uspešno završimo projekat i da svi budu zadovoljni.

Crno-bela kombinacija oduvek je dobro rešenje za uređenje enterijera, a u ovom slučaju odlično se uklopila sa izabranim dezenom.

Motivi sa tepiha urađeni su na staklu u kuhinji, a za ostale elemente naši klijenti izabrali su svedeni dizajn sa puno bele boje.

Izbor nameštaja i boja za dnevni boravak u potpunosti je u skladu sa izgledom kuhinje. Sve je rađeno uz pažljiv odabir materijala koji u ovako opremljenim domovima ima veoma važnu ulogu.

Usklađenost interesantnih i funkcionalnih detalja vidljiva je pri samom ulasku u ovaj stan, a pogled na tepih u kuhinji odgovara na sva pitanja o inspiraciji i pronalaženju ideja za uređenje.