Pronađite pravo mesto za sve stvari u kupatilu

Uređenje kupatila ponekad nije jednostavno i treba dosta razmišljanja, uklapanja i konsultacija. Jer teško je u mali prostor smestiti sve što je neophodno za negu i higijenu.

Za kadu ili tuš-kabinu, lavabo, WC šolju, mašinu i ostale krupne stvari uvek se nađe dobro rešenje.

Kada je uređenje kupatila u pidanju, problemi nastaju kada dođe vreme da se smeste sitnice.

Njih, po nekom nepisanom pravilu ima najviše, iako je kupatilo najčešće najmanja prostorija u stanu.

Poznato je da ženama sve treba. Počevši od kozmetike, kupki i losiona, pribora za kosu i nokte, preko čitave kolekcije sredstava za čišćenje.  Naravno, sve to zauzima mnogo prostora čak i u većim kupatilima.

Tu su još i svima neophodni peškiri za ruke, lice i za kupanje. Pa peškiri za goste, a ako u stanu ima dece, treba smestiti i njihove stvarčice. Između ostalog i igračke za kupanje.

Teško je i nabrojati sve ono što treba da se nađe u kupatilu i što uvek mora da bude na dohvat ruke.

Šta se onda dešava? Koliko god se trudili da sve te sitnice sređujemo i stavljamo na mesto, uvek se u žurbi dogodi da se opet nagomilaju i deluju nepregledno. Onda ne znamo gde smo stavili četku za kosu, gde su šamponi i kupke za decu.

Pronašli smo neke dobre ideje za stvaranje reda i preglednosti u kupatilu.

Kada pogledate fotografije, shvatićete da nije teško napraviti ova rešenja. Najbolje od svega je što ne morate da potrošite mnogo novca na uređivanje.

U stvari, možda već sve ovo imate u kući. Osvrnite se i pretražite svoje zaboravljene stvari. Moguće je da se negde krije neka lepa korpica, stare merdevine, zanimljive zavese ili police koje možete da ofarbate i ukrasite.

Zaista postoji mnogo načina da od starih ili jeftinih stvari napravite jedinstvene detalje za kupatilo koji će vam biti od velike koristi u čuvanju neophodnih sitnica.

Izvor: Amazing Interior Design