Jednostavan, a interesantan stan za mladi bračni par

Dizajniranje prostora za mladi par može biti pravi izazov. Pogotovo ako se radi o malom prostoru. Oni možda upravo započinju sa svojim karijerama, štede za kupovinu kuće ili samo pokušavaju da pronađu svoj oslonac u svetu. Povrh toga, početak novog zajedničkog života može biti i malo stresan.

Svako ima svoje potrebe i navike. Mali prostor nije baš najbolje rešenje za velike promene u životu. Ali kada je to jedina ili nabolja opcija, moguće je sve prilagoditi zahtevima i načinu života ukućana.

Nekoliko talentovanih dizajnera odlučilo je da se izbori s ovim izazovima.

Uredjenje malog stana pretvorili su u težak, ali rešiv zadatak.

Ponudili su par predloga za dizajn enterijera malog prostora koji je pogodan za mlade parove. Dovoljno je elegantnan za opuštanje i uživanje parova koji su počeli zajednički život i grade karijere.

Pogledajte kako pravilno postavljanje nameštaja po meri i svetlost u stanu mogu da postignu utisak prostranosti. Tu jssu još i svetle nijanse u kombinaciji sa veselim bojama koje možemo reći bacaju senku na malu kvadraturu.

Svako deo stana vizuelno je odvojen. To je veoma značajno kada je mali prostor u pitanju. Ukućani stiču utisak da imaju privatnost. Koliko god da su fizički blizu jedno drugom, odvojeni su bojama ili nameštajem.

Idejno rešenje apartmana dolazi iz tima int2architecture.